dijous, 31 de gener del 2013

NIÑO BECERRA: ESPANYA ÉS UN INVENT JURÍDIC




Segons informa el digital e-noticies, "L'economista Santiago Niño Becerra ha assegurat que Espanya és "un invent juridic" i ha convidat els immigrants que no tenen feina a que marxin del país".

"Niño Becerra, en un article publicat a La carta de la bolsa, ha manifestat que "Espanya és un invent jurídic compost per zones que estructuralment no tenen res a veure una amb l'altra, un invent jurídic que ha crescut com ha crescut perquè no podia créixer d'una altra manera".

També comenta que "entre 1995 i el 2007 es van portar a Espanya més de cinc milions de persones per construir pisos, servir en restaurants, fer llits en hotels, netejar a domicilis particulars i realitzar altres tasques que van possibilitar, al costat dels rius de diners que a Espanya van arribar des la resta del món, que Espanya anés bé".

Llavors dóna dades: "31 desembre 2006: taxa d'atur 8,3%; mateix dia i mes del 2012: taxa d'atur 26,06%. 17,7 punts d'ocupació han marxat, i no tornaran: no tornaran, perquè el que va possibilitar que hi fossin: aquell model, se n'ha anat per no tornar".

"Mesures. Si el que es vol és reduir la taxa d'atur, es pot fer un 'canvi metodològic' com el 2001 i, també, modificar la definició d'ocupat. Però si el que es busca és reduir el nombre de desocupats ha de vincular 'permís de residència' amb 'contracte de treball' i convidar a que marxin els que ja no són necessaris", comenta.

"En plena Europa, Andorra té instaurada des de fa molts anys aquesta sistemàtica, i ningú no ha acusat mai Andorra de ser un Estat feixista", manifesta.

e-noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada