dijous, 14 de juny del 2012

EL PP CONTINUA EN LA SEVA POLITICA D'ELIMINACIÓ DEL CATALÀ A LES ILLES






"El Parlament de les Illes ha rebutjat les esmenes a la totalitat a la modificació de la llei de funció pública que elimina el català com a requisit per ser funcionari. Tots els diputats del PP han votat en aquest sentit excepte Antoni Pastor, alcalde de Manacor, que ha votat a favor de l’esmena a la totalitat de PSM-IV-ExM i s’ha abstingut en la del PSIB. Pastor s’enfrontarà ara a un expedient disciplinari per haver trencat la disciplina de vot. Així doncs, el president balear, José Ramón Bauzá, veu complert un dels seus més importants objectius contra la llengua catalana" segons informa el rotatiu digital e-noticies.

Respecte a la disidència de Antoni Pastor les reaccions del PP no s'han fet esperar:

 Antoni Pastor,  diputat al Parlament Balear pel PP que va trencar la disciplina de vot quan es va pronunciar contra la política lingüística de José Ramón Bauzá ha estat expulsat del grup parlamentari i del grup municipal de Manacor, d'on encara és alcalde, i també l'han destituït com a president de la junta local del partit en aquest municipi segons informa avui el mateix rotatiu.
 

El  PP balear demanarà a Madrid la suspensió de militància i obertura d'expedient disciplinari per uns fets que considera "molt greus".  

Segons la mateixa noticia "a les files populars tampoc no van agradar les seves paraules, quan va dir que el seu partit ha portat les coses al límit en la qüestió lingüística a les Illes i ha trencat un consens històric.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada