dijous, 14 de juny del 2012

CIU, NOUS CATALANS I INDEPENDÈNCIA




Convergència ha presentat el seu model d'Estat català en el marc d'un congrés de "Nous Catalans", la fundació amb la qual el partit treballa pel projecte d'integració multiculturalista a Catalunya. La formació convergent s'ha felicitat "per el interés mostrat pels congressistes catalanomarroquins" (¿?) segons informa e-noticies, afegint que la implicació dels que ells anomenen" Nous Catalans" en aquest debate sobiranista és indispensable.  A la trobada, dirigida per l'Angel Colom s'ha sentit la reclamació dels marroquins assistents que demanen "la necessitat d'implicar aquesta nova ciudadania al teixit organitzatiu de Catalunya de Catalunya com a país i incloure la normalització de la religió musulmana a tots els aspectes dins de la vida quotidiana". La ponència ha estat moderada per Noureddine Ziani, codirectora de l'Espai catalanomarroquí, i ha tingut les intervencions de joves d'origen nord-africà de Terrassa, Salt i Igualada.
Aquesta trobada, tal com els cada vegada més frequents actes en la mateixa línia  des de institucions subvencionades properes a CiU i altres partits del espectre electoral català, mostra  no només quin tipus de politiques i estrategies suiccides animen als nostres politics i governants, a més a més també podem tenir una idea del tipus de Estat català que volen. 
En aquest contexte cal destacar la noticia apareguda avui en e-noticies del cas d'un jove arquitecte català de Mataró que com molts altres jovens catalans va llicenciar-se en la Universitat per a subsistir els seguents anys amb beques i salaris vergonyosos i insuficients i que per això no ha cotitzat la quantitat demandada per lo que ha estat avisat per les autoritats sanitaries catalanes de que li retiraràn en septembre la seva targeta i cobertura sanitaria dins de les politiques de retalls. Uns retalls com és conegut que no afectaràn als immigrants-"nous catalans" per a CiU- il.legals que a pessar dels retalls mantindràn la seva cobertura total.
Quan veiem aquestes situacions, no sabem molt bé de quina independència parlen els de CiU, ERC o SI-partits clarament multiculturalistes- ja que en aquest moment i gracies a les seves politiques Catalunya és més submissa que mai. Submissa a governs-català o central- que a la seva vegada hipotequen la nostra sobirania a entitats privades a canvi de perdua de sobirania, retalls i poder adquisitiu, submissa a la banca i a la finança internacional, i submissa a interessos privats i extrangers. Menys independents que mai.
No sabem ara si a més Catalunya té que ser annexionada al Marroc o ser també submissa al'Islam en aquesta particular via cap a la "independència".
Catalunya només serà lliure quan torne a ser fidel a si mateixa, recupere els seus territoris, la seva identitat, arrels i natalitat i es faci forta i unida front a la globalització, la invassió d'altres pobles i les agressions de la finança internacional.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada